Thursday 29 May 2008

Bang afwachten

Gisteren was ik een dagje thuis, en zag ik plots mijn gsm bestookt met gemiste oproepen, sms'jes en voicemailberichten. Blijkbaar gaat de firma waarvoor ik werk herstructureren, en moeten vijftig mensen uit mijn niveau afvloeien. Vanmiddag om twee uur is het grote vergadering... Hopelijk geen al te slecht nieuws. Ik kan dit missen als kiespijn :p

Wednesday 21 May 2008

RIP Nestor

Gisteren nog maar pas voorgesteld, vandaag al een overlijdensbericht. Hij/zij ligt nu naast haar geliefde vuilzak met bladeren van de klimop. Best wel zielig. Ik kan ook niet goed opmaken hoe het aan zijn einde gekomen is. Maar ja, dat de natuur hard kan zijn, en soms ook tegennatuurlijk hard voor mensen hebben we deze week ook ondervonden op het werk. De vader van een collega is heel plots, op zeer jonge leeftijd overleden. Zaterdag gaan we als team naar de begrafenis. Ik hoop dat de collega onze steun zal voelen, het is niet makkelijk om op zo'n diep persoonlijk moment even van 'rol' te veranderen. Enfin, het hangt een beetje af van wat voor een contact je hebt met je collega's. Over het algemeen zijn de meeste zo goed als, of zelfs heel goede vrienden, maar met deze collega specifiek heb ik eerder een goede zwansrelatie en een heel goed professioneel contact... Ik hoop echt dat die persoon deze moeilijke periode goed doormaakt. Ik kan me alleen maar inbeelden wat dat met je doet. Veel sterkte, M. Mijn gedachten zijn bij je, en je familie.

Tuesday 20 May 2008

Mijn haar is ROOD


Is eens iets anders dan "vandaag is rood", lol. Was ik nog vergeten te zeggen. Met dank aan Annick voor de vakkundige knip- en kleurbeurt!
Ben ook nog naar The Other Boleyn Girl gaan kijken, zeker de moeite!


Nestor






Hallo allemaal,












Gelukkig is die dip van me achter de rug. Ik ga niet zeggen dat hij nooit meer zal terugkomen, maar ik voel me weer lekker in mijn vel. Bedankt voor alle steun lieve lezertjes ;) Met het pinksterweekend heb ik me nog eens uitgeleefd op een dansvloer, en dat was echt wat ik nodig had. Op de dansvloer kan ik me losmaken van alle beslommeringen en emoties, en kom ik terug op nul. Nadien ben ik dan weer helemaal mijn vrolijke zelf. Dit weekend hebben we dat, zij het iets dunner, over gedaan. Het was 'I love the nineties' fuif in het jeugdhuis. Geinig! Samen met mijn long time friends Nancy en Michel, ook dj van dienst, een fijne avond gehad.




























Ondertussen nog een tupperwareke hier en daar gedaan. Daar zijn ook foto's van op komst ;-) Stilaan wat fotomateriaal verzamelen voor de komende LO's! Ik heb wel zin in vanalles, maar ik geraak maar niet in gang. Dat is toch wel hét nadeel van geen scrapkamer meer te hebben. Dan is het zo makkelijk om snel aan te schuiven en aan een LO te beginnen. Nu moet ik alles bovenhalen. Als ik ooit mijn huis verkocht krijg ( o please ) koop ik me een grotere garderobe kast zodat ik op mijn slaapkamer opnieuw plaats kan maken voor scrapbookmateriaal. Ik heb altijd gedacht dat het fijn zou zijn dat in de living te kunnen, maar het valt me toch wat tegen.






Sinds een dag of twee heb ik een nieuw huisdiertje. Ik heb het Nestor genoemd, maar vrees bij nader inzien dat het een meisje is... Een klein babymereltje!






Ik hoop dat je hem/haar goed kan zien. Best een pittig beestje hoor! Het krijgt eten van de ouders, dus daarvoor moet ik me geen zorgen maken. Fisto heeft er al eens aan gelikt, maar besloot dan dat hij toch liever bereidde vogels heeft... Lol! Maar ik moet hem wel wat in het oog houden. Ik zou niet willen dat hij hem/haar oppeuzelt!


Vandaag heb ik ook voor de katten wat nieuws geïntroduceerd. De kattenborstel! Ik ga de strijd aan tegen de kattenharen, want wordt er lichtjes gek van! Als mijn moeder terug is van op vakantie - zit in Turkije - gaat ze bijleggen voor een stofzuiger, wat ik nu dus heel erg mis! Jipie!
Er staat nog vanalles op til de komende weken: een verwendag van Flair met Annick, nog een tupperware party, een tw training om culinaire ateliers te mogen geven, een weekendje amsterdam, nog een saunadag met een collega... Juli wordt de verwenmaand en ik kijk ernaar uit ;-) Hopelijk gaat het met jullie ook goed?
O ja, mensen die een facebook profiel hebben, ik wordt graag jullie vriendje ;D






Wednesday 7 May 2008

Het is gewoon niet eerlijk

Ik denk dat ik gevonden heb waarom ik zo vaak mezelf vastdenk over situaties, nu ja laat ons het kind bij de naam noemen: RELATIES. Het is gewoon nooit eerlijk. Omdat eerlijk gewoon niet bestaat in de liefde. Da's zo een van mijn principes, wie goed doet, goed ontmoet, maar dat is in de praktijk gewoon niet altijd zo. Om een of andere reden, noem het mijn katholieke opvoeding, of een goede moraal, ik loop de hoekjes af om goed te doen. Ik denk dat ik over een goed hart beschik, voel mee met mensen rondom mij en probeer te helpen waar ik kan. Maar dat wil daarom niet automatisch zeggen dat dat vise versa ook zo werkt. Sommige mensen zijn gewoon zo egoïstisch dat ze over mij en al mijn goede bedoelingen heen walsen, zodat ik enkel achterblijf met de vraag: EN IK DAN?

Het is zielig, ik weet het. Maar soms krijg je zo van die 'moments of clarity', een ogenblik waarop je kan scherp stellen op je eigen daden en erover kan reflecteren. Zelfs wanneer ik denk dat ik egoïstisch bezig ben, dan is er toch nog altijd iemand die er nog beter in slaat dan ik en mij daarmee overtroeft. Misschien komt het ook hier weer neer op het basisprincipe van heel mijn bestaan: zoek meer EVENWICHT, ook op dit vlak...