Friday 12 September 2008

terug van de Limburg






Hallo allemaal,


Mijn vakantie loopt ten einde. En ik kan niet zeggen dat ik er blij om ben :p Zou dit nog wel een paar weken kunnen volhouden denk ik... Maar ja, op den duur zou ik me toch vervelen zeker?


Het verblijf in de bed & breakfast in Limburg is erg goed meegevallen. Thibault en ik hebben echt kunnen profiteren van het mooie weer. Een heel verschil nu ik hier terug in mijn frisse living zit met een wollen truitje aan. We zijn naar Maastricht geweest, er is daar een mooi nieuw shoppingcentrum neergezet, pal aan de grote markt. Het duurde even voor ik mijn oriëntatie terug had, maar het was een fijn weerzien. Wie eens goed wil gaan shoppen kan zeker in Maastricht terecht, maar ik moet er meteen bijzeggen dat Hasselt niet moet onder doen! Ik wou graag eens het modemuseum zien, dat staat al heel lang op mijn verlanglijstje. Spijtig genoeg was het gesloten voor de opbouw van een tentoonstelling die dit weekend in premiere gaat. In de namiddag zijn we naar Tongeren getrokken, maar in de namiddag waren we alletwee zo vermoeid dat we eigenlijk geen zin meer hadden in sightseeing. Een fijn terrasje en een goeie babbel is een even goed alternatief natuurlijk!


Ik heb net een kaartje gemaakt voor de Sarah Kay challenge van deze week!



En ik heb een nieuwe coupe! :) Tot snel!

Saturday 6 September 2008

Sarah Kay



Van mezelf kreeg ik voor mijn verjaardag vier Sarah Kay stempels, en een lading petaloo bloemen van bij in2hobby. Dat dit niet zonder gevolg kon blijven spreekt voor zich ;-)


Dit kaartje is een deelname voor de uitdaging op deze site.


Volgende kaartjes heb ik ondertss ook nog gemaakt, allemaal met restjes scrappapier!


En als laatste heb ik ook een van mijn Tim Holtz dozen een goei beurt gegeven ;-) Eindelijk! Met een dankwoordje voor Pruts, die me weer eens over de streep heeft getrokken om er toch maar gewoon aan te beginnen :D

Nu is het aftellen naar vanavond, het is weer kaas en wijn avond bij Els, maar dit keer mét partners en ook met Thibault. Hij krijgt dus zijn Sitel-vuurdoop vanavond, lol!