Tuesday, 20 May 2008

Nestor


Hallo allemaal,
Gelukkig is die dip van me achter de rug. Ik ga niet zeggen dat hij nooit meer zal terugkomen, maar ik voel me weer lekker in mijn vel. Bedankt voor alle steun lieve lezertjes ;) Met het pinksterweekend heb ik me nog eens uitgeleefd op een dansvloer, en dat was echt wat ik nodig had. Op de dansvloer kan ik me losmaken van alle beslommeringen en emoties, en kom ik terug op nul. Nadien ben ik dan weer helemaal mijn vrolijke zelf. Dit weekend hebben we dat, zij het iets dunner, over gedaan. Het was 'I love the nineties' fuif in het jeugdhuis. Geinig! Samen met mijn long time friends Nancy en Michel, ook dj van dienst, een fijne avond gehad.
Ondertussen nog een tupperwareke hier en daar gedaan. Daar zijn ook foto's van op komst ;-) Stilaan wat fotomateriaal verzamelen voor de komende LO's! Ik heb wel zin in vanalles, maar ik geraak maar niet in gang. Dat is toch wel h├ęt nadeel van geen scrapkamer meer te hebben. Dan is het zo makkelijk om snel aan te schuiven en aan een LO te beginnen. Nu moet ik alles bovenhalen. Als ik ooit mijn huis verkocht krijg ( o please ) koop ik me een grotere garderobe kast zodat ik op mijn slaapkamer opnieuw plaats kan maken voor scrapbookmateriaal. Ik heb altijd gedacht dat het fijn zou zijn dat in de living te kunnen, maar het valt me toch wat tegen.


Sinds een dag of twee heb ik een nieuw huisdiertje. Ik heb het Nestor genoemd, maar vrees bij nader inzien dat het een meisje is... Een klein babymereltje!


Ik hoop dat je hem/haar goed kan zien. Best een pittig beestje hoor! Het krijgt eten van de ouders, dus daarvoor moet ik me geen zorgen maken. Fisto heeft er al eens aan gelikt, maar besloot dan dat hij toch liever bereidde vogels heeft... Lol! Maar ik moet hem wel wat in het oog houden. Ik zou niet willen dat hij hem/haar oppeuzelt!


Vandaag heb ik ook voor de katten wat nieuws geïntroduceerd. De kattenborstel! Ik ga de strijd aan tegen de kattenharen, want wordt er lichtjes gek van! Als mijn moeder terug is van op vakantie - zit in Turkije - gaat ze bijleggen voor een stofzuiger, wat ik nu dus heel erg mis! Jipie!
Er staat nog vanalles op til de komende weken: een verwendag van Flair met Annick, nog een tupperware party, een tw training om culinaire ateliers te mogen geven, een weekendje amsterdam, nog een saunadag met een collega... Juli wordt de verwenmaand en ik kijk ernaar uit ;-) Hopelijk gaat het met jullie ook goed?
O ja, mensen die een facebook profiel hebben, ik wordt graag jullie vriendje ;D


1 comment:

Els said...

ik ben blij dat je je beter voelt !!!!!!
schattig vogeltje!! Fisto is toch nogal een kat zelle.
dat facebook ding snap ik nog niet goed, maar je weet dat ik een pc ramp ben !!!!!!