Friday, 12 September 2008

terug van de Limburg


Hallo allemaal,


Mijn vakantie loopt ten einde. En ik kan niet zeggen dat ik er blij om ben :p Zou dit nog wel een paar weken kunnen volhouden denk ik... Maar ja, op den duur zou ik me toch vervelen zeker?


Het verblijf in de bed & breakfast in Limburg is erg goed meegevallen. Thibault en ik hebben echt kunnen profiteren van het mooie weer. Een heel verschil nu ik hier terug in mijn frisse living zit met een wollen truitje aan. We zijn naar Maastricht geweest, er is daar een mooi nieuw shoppingcentrum neergezet, pal aan de grote markt. Het duurde even voor ik mijn oriƫntatie terug had, maar het was een fijn weerzien. Wie eens goed wil gaan shoppen kan zeker in Maastricht terecht, maar ik moet er meteen bijzeggen dat Hasselt niet moet onder doen! Ik wou graag eens het modemuseum zien, dat staat al heel lang op mijn verlanglijstje. Spijtig genoeg was het gesloten voor de opbouw van een tentoonstelling die dit weekend in premiere gaat. In de namiddag zijn we naar Tongeren getrokken, maar in de namiddag waren we alletwee zo vermoeid dat we eigenlijk geen zin meer hadden in sightseeing. Een fijn terrasje en een goeie babbel is een even goed alternatief natuurlijk!


Ik heb net een kaartje gemaakt voor de Sarah Kay challenge van deze week!En ik heb een nieuwe coupe! :) Tot snel!

5 comments:

sollie said...

Mijn zus woont in Hasselt en zij heeft altijd van die hele leuke kleren aan. Jammer dat wij hier in ons boerenstadje (haha) dit niet hebben.
Leuke coupe! Je ziet er heeeeel volwassen uit.
groetjes Isolde

pruts said...

tja, vakantie kan niet blijven duren. ik vind dat ook jammer.
je kapsel is heel mooi !!!!
toffe challenge blog !!

Mich said...

Leek me een leuk uitstapje, daar in Limburg !!

Jacqueline van der Sar said...

Mooie kaart, die SK blijven zo leuk!! Kapsel staat je goed! De Sk van mijn laatste kaart is een oudere stempel, die een noorse winkel verkocht,maar die hielden ermee op omdat de copyrights te duur werden.... Stampavie is ze daarna gaan maken, maar heeft niet diezelfde weer uitgebracht.
Groetjes,
Jacqueline
PS: bedankt voor je berichtje op mijn blog!

akkina said...

je kapsel is heel mooi !!!! en ook je kaarten zijn mooi
groetjes Akkina