Thursday, 9 July 2009

Het aftellen begint.


Ik weet dat ik al kei lang niets meer gepost heb, voor jullie iets zeggen :p Sinds facebook heb ik last om alles up to date te houden!

Het aftellen begint nu echt. Nog twee weken en ik verhuis naar Harelbeke, West-Vlaanderen. Er is nog zoveel te doen dat ik er soms wanhopig van wordt. Ik zie het allemaal niet vooruitgaan, en ik vraag me dan af of we alles wel rond krijgen in die ene week. Het is ook geen kleine trip, zelfs enkel, dus het is niet dat je snel even over en weer kan gaan. Stilaan begint alles echter vorm te krijgen, en nu ik door een virus geveld geweest ben deze week, heb ik ook de kans gekregen, nu ja eerder gedwongen, om zelf wat tot rust te komen. Op zo'n moment besef je maar weer dat je job eigenlijk al redelijk wat van je vraagt, zodat je daarbuiten niet veel meer kan hebben. Wat verplichte rust biedt dan soelaas. Stilaan krijg ik wat meer organisatie en volgorde in al die taken die nog voltooid moeten worden, en dat was hetgeen ik miste ervoor. Ik zag een grote opstapeling van afzonderlijke taken, maar geen prioriteiten. Dit weekend is de eerste stap gezet met de aanschaf van een spiksplinter nieuwe kleerkast voor in Harelbeke. Die wordt dan hopelijk volgende maandag in elkaar gezet. Zo kan ik in Mechelen beginnen aan het inpakken van mijn jassen en het afbreken van mijn aftandse kastjes. Die moeten dan naar het containerpark. Sinds mijn stationwagon zijn kaars heeft gelaten, zat ik daar al vast. Gelukkig heb ik lieve collega's die mij daarbij willen helpen ;-) Dus da's dan al opgelost. Naar mijn planning geraakt dan alles op tijd ingepakt en weggesleept.

Op de eerste dag van mijn verlof ga ik dan workshoppen in A'pen met pruts en elsje, misschien nog een beetje shoppen, maar alleszins ontspannen voor de storm begint! Op zondag zou ik dan het laatste nog willen inpakken, en mijn salon naar mijn tante Leen doen. Zij koopt het over. En voila, maandag is het dan het grote over en weer rijden ;-)

Ik zal proberen jullie wat op de hoogte te houden van de vooruitgang. Stuur me een mailtje als je mijn nieuw adres wil! Wish me luck!

En passant, een aantal van mijn LO's van de laatste tijd ;-)


3 comments:

sollie said...

Waw, Krisje, je komt naar West-Vlaanderen. Je zal er zeker en vast een toffe tijd hebben. Hopelijk bevalt het je.
groetjes Isolde

pruts said...

jaja, inderdaad het aftellen is begonnen. Als je nog hulp nodig hebt voor de verhuis moet je het maar zeggen he.

Mich said...

Dat was inderdaad lang geleden, dat je nog iets schreef op je blog. En ik die je zo graag leest, want je hebt een leuke schrijfstijl.

Het zal allemaal wel loslopen met die verhuis, je staat er niet alleen voor. Maar het is altijd wel even chaos en een beetje organisatie, maar je zal nog zo blij zijn als je daar in de Westfluten zit, het zijn allemaal zo gezellige mensen daar, en ik kan het weten, want als mijn vrienden zijn Westvlamingen ;-))