Friday, 28 March 2008

Donderdag

Zo mijn verlof zit er weer bijna op. Amai, het heeft toch deugd gedaan. Een aantal zaken die bleven liggen toch nog kunnen oplossen, je weet wel nog wat dozen die hier stonden wat administratie ect. Nu nog een aantal telefoontjes doen voor de Tupperware zodat ik daar ook weer op schema zit. Ik hoop maar dat ik maandag niet plotsklaps moe zal zijn na vijf minuten achter mijn pc te zitten. Dat effect heeft mijn werk soms op me...
Vandaag was een volle maar mooie dag. Mijn moeder liet d'er haar doen, en kwam nadien naar me toe. Handig, zo in het midden van de stad wonen! Nog wat kleine boodschapjes gedaan, de H&M binnen... Mama wou die jeans van de reclame wel eens aanpassen. Spijtig genoeg is die uitverkocht. Mijn moeder heeft me nog een jasje en rok cadeau gedaan, weet ik morgen wat aantrekken voor het trouwfeest van een collega!Vanmiddag kwam een collega van bij Tupperware een levering afzetten. Zij woont dicht bij het verdeelcentrum, en dat bespaarde me een rit! Gezellig koffie gaan drinken en wat zitten kletsen en zeuren over de job. Overdag werken we nl. ook voor dezelfde firma, zij het in compleet andere functies en projecten.


Vanavond dan een dinertje met de PRT! Of te Party Rescue Team. Een legendarisch collectief dat zijn oorsprong vond in 2004, als ik me niet vergis. Heel wat hilarische momenten beleefd met die meiden. Nu komen we regelmatig samen om een home cooked meal te genieten in elkaars gezelschap, in een rotatiesysteem dat iedereen om de beurt aan bod laat komen. Vandaag was het bij Leen te doen. We kregen een heerlijk voorgerecht met scampi's voorgeschoteld, mhmmm. Daarna kwam er nog een heerlijke quiche aan bod. yamyam!


Dat brengt ons aan de foto van de dag, deze schoenen kocht Leen in Parijs. Prachtig nietwaar ,)
4 comments:

kristelc79 said...

Amai, druk bezet leventje, altijd wel wat leuks te doen. Leuk initiatief trouwens, van die foto van de dag, maar zou niks voor mij zijn. Elke dag werken en mijn gezin, daar bestaan al wat foto's van. Maar mss toch de moeite om het eens te proberen.

Groetjes
Kristelc

sollie said...

Leuke schoentjes, helemaal mijn stijl.
groetjes Isolde

Caroline van Scrap2be said...

olalala, wat een prachtige schoentjes inderdaad!

Els said...

dat lijkt me leuk bij ieder op de beurt gaan eten !!!
je mama ziet er goed uit !!