Sunday, 26 October 2008

Roman FallNog eens een Rome layout! Mooie foto's, genomen door werner. Papier van wild aspargus en fancy pants. Het cardstock is colourcore, wat inhoudt dat het een lichter gekleurde kern heeft dan de bovenkant. Leuk dus om mee gaan te experimenteren: distressen (zie geponste herfstblaadjes aan de titel), scheuren ( de stroken) en schuren (de fotomatjes). De titel is ook met hetzelfde papier ge-cricut maar dan met een laagje glaze erover!

Gisteren zijn we dus met de groep gaan eten. Spijtig genoeg ontbraken twee van mijn VIP's: Kelly en Werner. Ik vond het in eerste instantie sneu omdat dat toch wat meer luister zou geven aan de avond... Ik heb ook niet de kans genomen om te gaan speechen, misschien gelukkig hihi, omdat de bende gewoon niet compleet was voor hetgeen ik in petto had... Bovendien was het restaurant zo afgeladen vol dat we elkaar nauwelijks konden verstaan. Ik laat jullie wat meegenieten met wat sfeerbeelden. En ja eetstokjes zorgen altijd voor wat hilariteit ;-)
Annelies en Robby, bedankt voor die eerste nacht. Het voelde goed aan meteen opgevangen te worden, ik weet niet wat ik zonder jullie zou gedaan hebben. We gaan er ne goeie op drinken op jullie trouwfeest volgend jaar ;)
Kell, je was er gisteren niet bij, en ik weet niet eens of je wel weet of ik een blog heb, maar bedankt voor al je steun, al die avonden die ik bij jou kon doorbrengen, bedankt om het eens over iets anders te hebben, bedankt voor kerstmis, u rock!
Michel, bedankt voor de wijze raad. Hij is niet voor dovemans oren geweest. Ge hebt gelijk, en ik probeer echt aan mezelf te werken! Nancy, bedankt voor wie je bent. Bedankt voor je gevoeltigheid en je medeleven. Laat niemand je wijsmaken dat je 'anders' bent, de wereld zou een vele betere plaats zijn moesten meer mensen zijn zoals jij. Succes met de toekomstplannen you two!
Mama, we hebben het niet altijd zo met elkaar gehad. Misschien begrepen we elkaar niet, of namen we de tijd niet om elkaar te leren kennen als persoon eerder als moeder en dochter. Ik weet dat het in de minst vrolijke tijden is dat je de kracht van familie en van bloed inziet, en dat kunnen we alletwee beamen na de voorbije jaren. Eender waar ik terecht kom, eender wat ik doe, jij zal altijd mijn mama zijn! Bedankt voor alles, ik zou nooit zijn wie ik ben en waar ik ben zonder jou hulp!
Werner, we zien elkaar niet veel meer de laatste tijd, maar bedankt dat je altijd zo eerlijk met me bent. Ik apprecieer dat je voor mij een klankbord kan zijn in situaties die vreemd zijn aan je eigen karakter. Bedankt voor Rome, en voor het gesprek aan de voet van Alexander. De stilte voor de storm als het ware. Dat is zo een van die momenten die je nooit meer vergeet.
Geert, i know you, you know me. Bedankt voor je luisterend oor en de koffie die altijd klaarstaat. Je bent er een uit de duizend!
En last but not least ;-) Merci Thibault, om door heel die soap naast mij te willen staan. Om de toekomst te zien waar het heden vooral parten speelt. Bedankt om mijn zonneke te zijn... Ik kan niet in woorden gieten waarvoor ik allemaal dankbaar ben.
Voila, speech en tranen in het openbaar vermeden. Internet is toch fantastisch niwaar ;-)
Enjoy your sunday!
5 comments:

Wendy said...

Heel mooie lay-out Krisje !!!! En jammie, wok dat ik eet ik ook wel heel graag.

scrappyToo ~Veerle said...

Chique dat je zo openlijk iedereen kan bedanken om wie ze zijn en ik denk dat ze hierbij wel zullen beseffen hoe belangrijk ze voor je zijn...en yep, internet is op deze momenten een prachtgeschenk om zo een woorden zonder tranen te kunnen doorgeven...ik kan ook veel beter schrijven dan spreken...de tranen zorgen er steeds voor dat je niet zegt wat je echt wou zeggen...

sollie said...

Super LO, Krisje! Ziet ernaar uit dat je een leuk avondje gehad hebt. Yumie!!

Anja said...

hoi Krisje,gave LO hoor
ben zelf ondertussen gestopt met scrappen maar ik vind het geweldig om je hier in blogland tegen te komen
groetjes
anja

pruts said...

je hebt een award !!!!!!
kijk maar eens op mijn blog :-)