Saturday, 21 February 2009

"Wekelijkse schets" niet op de siteHallo allemaal,

Aangezien om een of andere reden mijn LO's niet meer gepubliceerd worden op de 'wekelijkse schetsen' site van Creanijn, neem ik de vrijheid om ze zelf hier te posten. Wederom, ik weet niet waarom ze niet gepubliceerd worden, vind het echt spijtig.
Mijn weekje verlof loopt op zijn einde, gelukkig heb ik maandag ook nog verlof gekregen om al te wennen aan het idee terug te moeten gaan werken ;) We hebben deze week Bolt gezien in de cinema, Autralia en seven pounds thuis. We zijn naar de Ikea in Gent geweest. Hebben gegeten in Ieper (mooie stad trouwens), zijn op bezoek geweest bij Thibault zijn opvang tante van toen hij klein was (echt in Bachtendekuppe gelijk we zeggen, lol) en hebben vandaag nog eens geshopt in Sint-Niklaas. Het zal in ieder geval mijn gatteke varen om terug alleen thuis te zitten volgende week, maar dat wil alleen maar zeggen dat deze week zo plezant geweest is.
Ik hoop dat de LO's jullie bevallen ;-)
Groetjes!
5 comments:

sollie said...

Waar hebben jullie gegeten in Ieper? Ik woon vlak bij de markt. M'n ventje heeft daar café, je moest eens binnenspringen, haha.
groetjes Isolde

karin said...

Oei Krisje ! dat moet toch eens nagekeken worden hé...je hebt prachtige LO's gemaakt trouwens !

Enny said...

Hey Krisje,heel mooie layouts !!
Ik heb hetzelfde voorgehad, van mij is er ook 1 layout niet vertoond op Creanijn. Ik heb hem nog niet op mijn blog staan, omdat het een kerst-layout was, da's voor volgende kerst. Toffe week heb je gehad, ja Ieper is mooi !
Groetjes Enny

Mich said...

Leuk dat je je geamuseerd hebt tijdens je weekje verlof !!

Grappig om te zien dat jij meestal dubbele layouts maakt, dat doe ik eigenlijk bijna nooit. Heb het nog maar 1x gedaan, en dat was omdat ik er ook een handwerkje op had verwerkt, en toen het ene blad al vol was, en ik dus wel verplicht was om een dubbele te maken, want ik kon nergens nog de foto kwijt hahaha.

Creanijn said...

Hoi Krisje,

Hopelijk is het probleem van je layouts op de schetsenblog nu opgelost? Ik zag alleszins voor eind maart weer een layout van je verschijnen. Je layouts zijn zeker de moeite en jammer dat ze er toen niet opgekomen zijn...
Groetjes en keep up the good work!
Vicky