Saturday 29 March 2008

batterijen in panne!

De herlaadbare batterijen voor mijn fototoestel hebben het begeven. Ze waren al een tijdje aan het achteruitgaan, maar nu geven ze geen kick meer. Toch maar even wachten op het loon om er nieuwe te kopen ;-)



Ik kan jullie van de voorbije dagen dus geen foto's meer tonen. Ik kan je wel vertellen dat ik gisteren naar het trouwfeest van een van mijn bazen, Kurt en zijn man Steven ben geweest. Dat we ons heel goed hadden geamuseerd en goed gelachen hebben.



Vandaag heb ik echt niet veel uitgevreten. Ik ben vanmorgen even naar de markt gelopen om mijn gebruikelijke stopjes te maken: het gevogeltekraam voor scharreleitjes ("het zijn er kleintjes deze week madammeke, maar enen euro dees week" Ik had een doosje van hun kraam mee om de eitjes in te doen, dan wordt je meteen een vaste klant he), het Marokaanse kraam met de fantastische olijven (even mijn Frans weer van onder het stof gehaald), en het Marokaanse groentenkraam ernaast (een grote krop sla, een bakje champignons en een kg trostomaten voor drie euro). Bij die laatste kramen ben ik blijkbaar ook al bekend, op de drie weken dat ik wat inkopen doe op de markt. Ik krijg meteen als ik mijn boodschappentas neerzet een plastic zakje gepresenteerd om mijn groenten te selecteren, en krijg een druif gepresenteerd. Waarschijnlijk omdat die man mij enkel groenten ziet kopen en vind dat ik dringend aan het fruit moet ;-) Onderweg naar huis kwam in Leen tegen, mijn bijna-buurvrouw-vriendin, die van de leuke schoentjes. Samen met haar een detour gedaan langs de Paris XL en vintage shop. In die laatste shop hadden ze een bangelijke broodtrommel van Brabantia staan, echt uit de seventies: een oranje, met wit schuifdeksel en oranje bloemen design. In de winkel kwam ik zelfs wat eighties speelgoed tegen dat ik vroeger ook had gehad: een tasje van de popples, een legsalot rups met sportschoentjes... heel leuk! Nog een koffietje gedronken en dan huiswaards om achter mijn fornuis te kruipen. Ik heb stoofvlees gemaakt vandaag, en erwtensoep. Lekker op de bank met een Friends dvd'tje in! Nog een dutje gedaan vanavond, en nu zit ik hier naar jullie op te sommen wat ik allemaal gedaan heb ;-)



Morgen ga ik bij Els langs, lekker scrappen en de tupperware party gaan voorbereiden. Ik kijk er al naar uit, het is weer veel te lang geleden dat we elkaar gezien hebben!

3 comments:

Caroline van Scrap2be said...

oh nee, ik zie die broodtrommel al voor me, heb daar ergens herinneringen aan, maar weet niet meer van waar die komen... Zou niets voor mij zijn, ieuw! Grappig dat jij het misschien net leuk vindt en ook grappig dat je al tot de vaste klandizie gerekend wordt op de markt. Nog leuker dat je terug actief bent in Blogland. Welkom terug!

Gwen said...

Wat ben ik blij dat je terug actief bent in blogland !!!!

groetjes
gwen !

pruts said...

ikke ook blij !:-)
twas een heel leuke namiddag. en 2 lo's af op een namiddag. niet slecht he!!!