Thursday, 31 July 2008

Een nieuwe living!Afgelopen vrijdag heb ik een ongeloofelijke koop kunnen doen. Ik zag in het voorbijrijden bij Televil, de kringloop van Vilvoorde, een interessant ladenkastje staan. Ik de dag erna gaan kijken hoeveel het kostte. Bleek 45 euro te zijn. Nu niet dé laagste prijs, maar nog wel doenbaar, zeker als je moeder wil sponsoren voor je verjaardag ;-) Ik het kastje dus gaan scoren. Gewiekst als ik ben, vroeg ik een collega, Els, of ze die dag een lift kon gebruiken. En passant had ik hulp om de kast in huis te krijgen! Wat bleek nu? Els is dol op inrichten en verhuizen, ik had dus zeker de hoofdvogel geschoten. Ze stelde meteen voor om zaterdag terug te komen om samen mijn living te herschikken.
Je moet weten, ik woon erg klein. Maar tot hiertoe heb ik in huizen gewoond met vrij ruime leefruimtes. Zeker wanneer ik mijn salon kocht, had ik een balzaal van een living. Dat is dus nu niet meer het geval... Vandaar dat ik helemaal niet te spreken was over mijn huidige living. Het kan ongetwijfeld nog erger hoor, maar op sommige momenten kon ik amper ademen in mijn woonruimte. Redelijk tegenovergesteld met de functie 'living' he, niet kunnen ademen. Zeker als ik net van buiten kwam benam ze mijn de adem. Ik zou dus niemand uitnodigen om te komen eten voor de gezelligheid. Wel als het ergens in een afspraak pastte ofzo, maar nooit gewoon om het eten zelf, omdat ik het zelf niet gezellig vond.
Da's dus sinds zaterdag allemaal veranderd. Heb ondertussen zelfs al volk gehad om te eten, VOOR DE GEZELLIGHEID! :D
Ik laat jullie meegenieten:Uiteraard moet er nog een plant hier en daar gekocht worden (ergens hoop ik op scheuten van de planten van mijn vader, hihi) en eindelijk kaders voor mijn posters zodat de muren niet meer zo wit zijn. Kortom ik ben nog niet helemaal klaar hoor ;-)


Maar ben echt helemaal in de wolken met de nieuwe indeling!!!! En zeker met de nieuwe kast... Nooit gedacht dat ik zo verliefd zou kunnen worden op een meubelstuk, lol.
Vanavond ben ik bij mijn mama gaan scrappen. Van dit weekend had ik al drie LO's begonnen, maar geen enkele afgewerkt. Van die drie is er eentje nu af, de twee andere vragen nog wat details. En ik ben een vierde begonnen, die ik waarschijnlijk zaterdag op de crop bij Pruts ga afmaken. Ik heb echt mijn drive terug nu al mijn spullen zich terug op een plaatsje bevinden dat het hunne is. Hoe autistisch een mens kan zijn? Wel ik heb graag, eens er structuur is, dat alles ook daar blijft. Vooral in mijn handtas is dat zo. Voor eender welke normale sterveling is dat steeds een grote rommel, maar daar zit wel degelijk een volgorde in. Op dit moment, zitten in de linkervoorzak mijn sleutels (weet ik met even te voelen meteen of ik ze heb als ik de deur uitga), rechtervoorzak mijn gsm en zonnebril (zelfde reden, en easy acces!). Binnenzin is er ruimte voor notaboekje, portefeuille, zonnecreme, voetenspray, deo en papiertjes. Klein binnenzakje: tampons, batterijen voor mijn fototoestel. De flap op het deksel? Mijn agenda, mijn lievelingsbic (ik heb er altijd maar een tegelijk, en o wee als ik die kwijt ben. Dan ben ik helemaal van slag) en nog wat leuke briefjes van hier en daar. Waarom daar? Heb ik die meteen bij de hand, en die agenda, man die ziet af hoor. Ik ben hem eerder deze week een aantal dagen kwijt geweest. Ik was helemaal het noorden kwijt!!! Daarin zitten telefoonnummers van klanten van de Tupperware, en al mijn prive afspraken... Gelukkig kreeg ik gisteren de lumineuze ingeving om bij het oud papier te gaan kijken en inderdaad! Samen met de oude tijdschriften bij het papier geraakt. soms iets te ijverig bij het opruimen, moi?? Blij dat ik hem terug heb!
Misschien moet ik daar wel eens een Lo over maken ;)
Morgen begint het weekend mensen! En zal het wat frisser zijn, geniet ervan!

4 comments:

sollie said...

Amaai, je living is leuk geworden. Erg veel bergruimte heb je nu hé.
groetjes Isolde

Mich said...

Joehoe, Krisje is eindelijk weer aan de blog !!

Dat kan deugd doen he, zo eens goed opruimen, alles eens een andere plaats geven ... Dat maakt het niet alleen gezelliger, maar creeërt teven een opgeruimd gevoel in je hoofd.

Ik hoop dat, nu alles een mooi plaatsje heeft gekregen, je ook weer heel veel zin krijgt in scrappen, want ik ben benieuwd naar nog een paar creaties van jou. Amuseer je alvast zaterdag, en laat de frietjes je smaken he !!

Vanessa said...

dat ziet er erg gezellig uit. Ik ben blij te lezen dat het goed met je gaat.
Vanessa

Caroline van Scrap2be said...

Inderdaad een superleuk kastje, zeg! En je living mag er zijn, hoor!
Vele groetjes,
Caroline