Monday, 4 August 2008

Lo'tjes :-)
Deze foto's zijn genomen op een vakantie van drie van mijn girlfriends van de Party Rescue Team, yeah! Ik was er zelf niet bij, maar er zaten zo'n leuke foto's bij dat ik ze indertijd bijbesteld heb.
Deze foto"s zijn genomen op mijn verlof in 2004. Toen ben ik samen met mijn grootouders en tante naar Center Parcs in Zeeland geweest. Ondertussen is mijn grootmoeder bijna een jaar overleden, en het was wel even slikken om die foto's terug in handen te hebben. Maar ik ben blij dat ik ze gescrapt heb. De tag heb ik zelf gestempeld, met de hulp van Anja op de crop bij Els ;)Hahaaaa, nog meer herinneringen. Een handje vol foto's van mijn pipoostijd :D Het papier is ook van K&co uit de wild saffron lijn. Wat gedistresst hier en daar, comme d'habitude.
Allemaal uitkijken voor de officiële publicatie op de wekelijkse schetsen blog!


5 comments:

sollie said...

Waw, superleuke LO's. M'n favoriet is de eerste.
groetjes Isolde

Mich said...

Leuk om weer wat layouts van je te zien. Bij mij is de middelste favoriet, ja ... het zijn helemaal mijn kleuren he. En de tag vind ik prachtig ...

pruts said...

ze zijn prachtig !!!
ik ben blij dat je terug aan de scrap bent.

Chantal van de Kant said...

Mooie LO's heb je gemaakt. Dat is nog eens een keer een jobke, bij Pipoos werken. (bij mij zou zoiets een half maandsalaris kosten)
Je hebt een leuke blog, heb even een stuk zitten lezen.
O, en over die tickers, ze zijn mooi, maar plakken soms (de zwarte wel, de blauwe niet) voor geen meter. En ik vind het een groot nadeel, als je ze op je papier legt om een keer te proberen of het goed ligt, dat je meteen vlekken hebt.

Groetjes
Chantal

Linda said...

Moie LOs Krisje!!! ééntje meende ik inderdaad te herkennen, van bij Els :-) Of was het alleen het tagje?
Ik koop mijn gekleurd papier vooral bij Jen Compen, A5.