Sunday, 27 April 2008

and up and down

Om toch maar ergens te blijven met alle restfoto's... Ik was een tijdje terug op youtube aan het surfen, en kwam liedjes tegen die ik vroeger zoooo bangelijk vond, van Delirium. Als je op de link klinkt kan je het lied horen en de clip zien. En toen ik de tekst hoorde, viel er zo een puzzel in mekaar. De foto's die op de hoek van mijn schoorsteenmantel lagen, klaar om in de bus te gaan steken ofzo, kregen een betere bestemming. Ik koppelde er meteen de uitdaging van het forum van Wendy's bears and crafts forumlid spinolleke aan. En hierzie: een LO met een scheur, met drie knoopjes, verf en stempels! Veel journaling is er niet, om niet te zeggen geen, maar met het lied in mijn hoofd zegt de titel me genoeg.


Heb er weer een goed gevuld weekend opzitten! Vrijdag begon met een tupperware party bij ons Pruts ! We hebben goed gelachen en ons goed geamuseerd met de potjes ;-) Els, nog eens bedankt dat ik mocht komen leuren he, hihi. Zaterdagochtend mijn gebruikelijke toer langs de markt, had haast en geen tijd om foto's te nemen maar ga dat zeker eens doen. Lijkt me ook een leuk LO onderwerp. Hihi, ik zie die marktkramers al kijken.

's middags de trein op richting Antwerpen. Ik had er met mijn collega's Kristin, Kathelijne en Koen afgesproken om te gaan terrassen. Van de eerste zon genieten! Het was een zonovergoten namiddag, heel plezant. Gelukkig had ik me goed voorzien van zonnebrandcrème en was dus ook de schade beperkt :-)'s Avonds werden we met heel de troep in Heffen, bij Mechelen verwacht. Els, nog een andere Els, had de collega's uitgenodigd voor een housewarming. Het thema was kaas! we moesten allemaal een kaas mee brengen met de eerste letter van onze naam. Heel leuk en origineel. Het was ook heel lekker, maar ja, ik ben een kaasliefhebber eerste klas! Na het smullen hebben we nog pictionairy gespeeld en uno. Een hele toffe dag, ook weer leuk om de collega's buiten het werk te zien.Ik ben stout geweest in Antwerpen... Ik heb er laarsjes gekocht bij new look, niet duur dus, maar toch. Ik heb een onwijs leuk paar laarsjes, mét hakken die ook nog eens lekker zitten en mijn plekken op mijn benen bedekken. Kan het nog schoner? Ja, niet op het einde van de maand en in mijn financiële toestand :( Enfin, het is niet het enige, heb ook nog een pot haagen dasz gekocht in de winkel :p Ik denk dat ik nood had aan wat verwenning... Hopelijk ga ik me dat niet beklagen volgende maand, maar iets zegt me van wel.

Nog goed nieuws! Blijkt dat het ziekenhuis waar mijn grootvader verbleef een grote blunder heeft begaan. Hij is helemaal niet terminaal! Hij mag dus ook op reis naar lourdes. Ze hadden het waarschijnlijk gewoon over pijnbestrijding, maar toch. De kanker is ingekapseld en kan dus niet uitzaaien.

Bovendien heeft mijn liefdesleven -in zover daar sprake van is- weer een dip sinds een paar uur geleden :p Bah, wat heb ik een hekel aan gedoe.

3 comments:

Els said...

graag gedaan !!!!twas inderdaad een leuke avond !!!

toffe verslagjes pen je hier neer !!!

sollie said...

Je LO is echt schitterend.
Geniet maar zoveel mogelijk van al je uitstapjes met vriendinnen of collega's.
groetjes Isolde

karin said...

een prachtige LO Krisje ! Ben er zeker van dat je alles nu een plaatsje hebt kunnen geven. En probeer verder maar gewoon te genieten van alles wat je doet, ik vind dat je het er geweldig van af brengt !
Karin