Thursday, 10 April 2008

Komende weken is het echt een tupperware buzz! Elke week heb ik een party te geven, en de eerste is zaterdag. Ik mag bij mijn tante gaan demonstreren. Ze heeft een heel aantal mensen uitgenodigd en we gaan met een man of tien van start gaan, nu ja vrouwen waarschijnlijk ;-) Ik ben eens curieus. Ik heb er al eentje gedaan hoor, maar toen waren we met z'n vijven en dat was een ander soort groepje. Spannend he! Als de mensen genoeg potjes kopen krijg ik mijn 'diploma' als gecertificeerde demonstratrice. Niet dat ik daar écht ga op jagen, ik kijk er naar uit nog eens voor een groep te staan en een gezellige avond te hebben. Ik ben niet in dat circus gestapt om groot geld te gaan verdienen en carriere te maken. Het is een artikel waar ik zelf helemaal weg van ben en waar ik volledig achtersta, daarnaast vind ik dergelijke parties ook altijd gezellig. Ik hoop dat de 'toeschouwers' het ook gezellig zullen vinden.

Gisteren ben ik naar mijn beste vriendin gegaan. Ze is net terug van een weekje Djerba. Het verlof was niet zo goed meegevallen als gehoopt, maar ze had toch wat leuke ervaringen gehad en een mooi bruin kleurtje gekregen. Misschien gaan we later dit jaar samen naar Djerba, maar het zal er allemaal van afhangen of het huis verkocht geraakt en of ik opvang vind voor mijn katjes natuurlijk. Ik heb nog nooit zo'n type vakantie gehad, meestal ga ik voor een korte periode en wil ik veel dingen gaan bekijken. En nog nooit een strandvakantie of van het europese vasteland af! We zullen wel zien hoe het uitdraait, voor het zelfde geld valt dat kei goed mee. Mijn vriendin had een foto van mij op haar gsm staan, en had die daar aan een paar mannen laten zien die ze leren kennen had. Enfin, to make a long story short, ik ben al verkocht :p

Vanavond kijk ik uit naar een avondje thuiszitten, ik moet dringend afwassen, misschien wat strijk doen, you know the drill... En het is ugly betty op tv vanavond! Hopelijk hebben jullie ook wat leuks gepland ;-)

3 comments:

Gwen said...

Wel vanavond ga ik ook naar een tupperware... maar het is een andere demonstratrice... :-(

daphné said...

ik heb ook ugly betty op het programma staan voor deze avond. Naast een berg verbeterwerk dat ook nog ligt te wachten op mij.
groetjes

sollie said...

Ik heb Ugly Betty nog nooit gezien want toen het begon was Eric nog thuis en hij is niet zo'n fan van die programma's. :-)